Diensten

Naast het produceren, biedt Sevan Janssens ook haar diensten aan. Een tevreden klant is voor ons cruciaal. Daarom zetten we ons in voor een optimale service en bereikbaarheid!

U kan bij ons terecht met al uw vragen omtrent takelwagens, autotransporters en/of aanhangwagens. Ook voor onderhoud van uw takelsysteem of eventuele herstellingen. Van een smeerbeurt tot het overplaatsen van schuifplatformen, alles is mogelijk. We bieden graag onze expertise aan en geven advies omtrent de keuze van uw voertuig, de voertuigsamenstelling en/of accessoires. 

Onderhoud

Sevan Janssens staat bekend voor zijn stevige constructies met lange levensduur. Maar net zoals het voertuig, dient ook een opbouw onderhouden te worden. Smeren van de scharnierpunten en cilinders, bijvullen en/of controleren van de hydraulische olie, de oliefilter vervangen,… een goed onderhoud garandeert een goede werking! Contacteer ons en we plannen uw onderhoud in, wanneer het u best past. U kan op uw voertuig wachten, bij een goede kop koffie!

Herstellingen

Heeft u pech onderweg? Geen probleem, Sevan Janssens staat paraat! Bel ons en we kijken samen voor de beste en snelste oplossing. Bij dringende herstellingen, passen we onze planning aan of komen we, indien mogelijk, de herstelling ter plaatse uitvoeren met onze servicewagen.

Zelf geen tijd of personeel om het voertuig tot in Veurne te brengen? Dan kijken wij om uw voertuig zelf te komen afhalen en/of brengen. Want elke dag niet gereden is een dag niet verdiend.

Sevan Janssens werkt met hydraulica, elektronica en andere mechanica. Hoe graag we het ook zouden willen, slijtage en/of breuk zijn niet uit te sluiten. En vaak komt de breuk zeer ongelegen. Daarom streven we naar een open communicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We houden u op de hoogte van de werken en contacteren u van zodra hoge kosten dienen gemaakt te worden. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u terug snel & veilig de weg op!

Wenst u uw schuifplatform, autolaadkraan of andere zaken over te plaatsen op een nieuw voertuig? Ook daar kunnen we u bij helpen. Wij bekijken de huidige installatie en geven advies omtrent het nieuwe voertuig en de te volgen wetgeving, ten einde een overbouw mogelijk te maken. Let op: overbouwen is geen mecano, een goede studie is dus cruciaal om verrassingen te vermijden! 

Advies

Sevan Janssens komt graag langs om samen met u te zoeken naar gepaste antwoorden op uw vragen. De aanschaffing van een voertuig, vraagt een grote investering. Daarom is het belangrijk een gepaste opbouw voor uw werkzaamheden te vinden. Wij helpen u graag bij deze zoektocht en houden hierbij rekening met uw smaak en/of budget.

Ook op vlak van voertuig en voertuigsamenstelling, kan Sevan Janssens u helpen. Wij zijn merken onafhankelijk en beschikken over alle informatie om het perfecte chassis voor u samen te stellen. Wielbasissen, asbelastingen, maximale achteroverbouw, gewichtsverdeling,… We bekijken alles op voorhand zodat uw voertuig doet wat het moet doen, op een veilige en wettelijke manier. 

Contact

Albert I laan 56
8630 Veurne

Een offerte op maat?

+32 58 31 49 20

Of stuur ons jouw vraag per mail.

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Lees onze cookie policy.