Welkom bij Sevan Janssens

Erkend constructeur, specialist in autotransporters

Over Sevan Janssens

Sevan Janssens is sinds 1980 producent van takelwagens, autotransporters en aanhangwagens. Reeds decennia lang staan we bekend voor onze degelijke constructies voor het transporteren en/of bergen van voertuigen.

U kan bij ons terecht voor lichte, vaste aluminium opbouw maar evengoed voor stevige schuifplatformen van 10 ton of meer. Ook asliftsystemen en 5-lader autotransporters behoren tot ons assortiment. Onze voertuigen zijn steeds uniek en volledig volgens wens van de klant opgebouwd en afgewerkt. Wij zijn onafhankelijke constructeur en bouwen dus op elk merk van voertuig op, volgens de opbouwrichtlijnen van de basisconstructeurs.

Naast de constructie van voertuigen, is Sevan Janssens verdeler en installateur van HMF autolaadkranen. HMF is één van ’s werelds toonaangevende kraanfabrikanten van autolaadkranen en heeft kranen van 3 tot 95 ton/meter in het assortiment. Voor de afwerking van de voertuigen, kiest Sevan Janssens ook voor kwalitatieve partners. Zo komt de verlichting hoofdzakelijk van de Rauwers-Sirac groep en bieden we bergingsaccessoires aan van Prolux.

In ons atelier, in het pittoreske Veurne, ontwerpen, produceren en bouwen we onze voertuigen op. We zijn trots de enige, Belgische constructeur van takelwagens te zijn. Daarom ligt onze focus op de Belgische markt en delen van de ons omliggende buurlanden. Wij produceren bijna alles zelf, geen assemblage dus, en gaan ook op zoek naar lokale partners.

Wat ooit begon als een hobby van Marnix Janssens, achteraan in de stallen van z’n ouderlijke thuis, is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische markt. Marnix is nog steeds operationeel betrokken, maar de fakkel werd inmiddels doorgegeven. De toekomst van Sevan Janssens is dus verzekerd. Overal op de Belgische wegen, komt u Sevan Janssens tegen!

Contact

Albert I laan 56
8630 Veurne

Een offerte op maat?

+32 58 31 49 20

Of stuur ons jouw vraag per mail.

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Lees onze cookie policy.