Schuifplatformen

Door de jaren heen is Sevan Janssen zich gaan specialiseren in autotransporters en bergingsvoertuigen. Wij leveren stuk voor stuk unieke voertuigen af, volledig naar uw wensen geconstrueerd en afgewerkt. Binnen onze nichemarkt is Sevan Janssens vooral gekend voor zijn degelijke schuifplatformen. Door onze lage opbouw, in combinatie met stevige substructuur en dito platformen, zijn onze constructies vooral bij takeldiensten en autohandelaars fel begeerd. Een Sevan Janssens laat u nooit in de steek bij het harde trek- en sleurwerk!

SP20                    
SP30                     
SP55                     
SP70                     
SP100                    
SP100+                  

SP20

Onze SP20 schuifplatformen worden uit aluminium vervaardigd ten einde het opbouwgewicht te beperken. De zijprofielen zijn uit verstevigd aluminium gemaakt en, net zoals bij de zwaardere stalen schuifplatformen, voorzien van een gatenpatroon voor het bevestigen van spanriemen. 

De afwerking van het platform gebeurt volledig volgens uw wensen. De SP20 schuifplatformen, met een laadcapaciteit van 2 ton, worden vooral gebruikt op 4,5 tot 5,5 ton basisvoertuigen zoals de Mercedes Sprinter, Iveco Daily, Renault Master,...

SP30

Een SP30 schuifplatform is het kleinste, uit staal vervaardigde model. Met een laadvermogen van 3 ton kan u met dit platform alle moderne voertuigen aan, inclusief elektrische wagens en SUV’s. Door het gebruik van staal is de stevigheid gegarandeerd, zonder veel in te boeten aan opbouwgewicht. 

Dit platform is geliefd bij onze takeldiensten omwille van z’n bewezen sterkte in combinatie met een flexibel basisvoertuig. Dit platform wordt vooral op 5,5 tot 8 ton basisvoertuigen opgebouwd.

SP55

Het schuifplatform bij uitstek is het SP55 schuifplatform. Met een capaciteit van 5,5 ton kan dit op basisvoertuigen geplaatst worden met een chassis van 12 tot 19 ton. De lengte kan worden aangepast per 200mm en de laadvloer aangepast volgens uw wensen. Dit schuifplatform leent zich perfect om 

uit te rusten met een hydraulische bovenbrug en zo optimaal rendement te halen uit uw voertuig. In combinatie met onze HMF autolaadkranen, creëert u tevens een polyvalent bergingsvoertuig. Vraag onze medewerkers om meer informatie! Standaard is bij ons niet standaard.

SP70

Heeft u toch zwaardere lasten te dragen? Dan volstaat ons SP70 schuifplatform met een laadvermogen van 7 ton misschien wel. Dit verstevigde platform wordt vaak gebruikt voor het vervoer van zwaardere graafmachines, landbouwvoertuigen,… Een zwaar schuifplatform vereist uiteraard een zwaar chassis vanaf 19 tot 26 ton. Maatwerk is hier de standaard.. 

SP100

Een SP100 schuifplatform heeft een laadcapaciteit van 10 ton en is bedoeld voor het zware werk. Onder dit schuifplatform dient dus ook een zwaar 26 ton chassis voorzien te worden, met 3 assen.  

Vaak wordt dit schuifplatform gecombineerd met een zware autolaadkraan en/of zwaar brilsysteem om dienst te doen als kraanwagen. We maken graag voor u een aangepaste configuratie!

SP100+

Wanneer het iets meer mag zijn. Onze schuifplatformen kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden en daarom aangepast worden aan uw wensen/eisen. Containers van 12 ton kunnen laden of zware mobiele units te transporteren? Alles kan bij Sevan Janssens! Vraag gerust meer info. 

Contact

Albert I laan 56
8630 Veurne

Een offerte op maat?

+32 58 31 49 20

Of stuur ons jouw vraag per mail.

We gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Lees onze cookie policy.